2010 was a great year…

Intotdeauna m-am gandit la anii cu cifre rotunde ca la ceva special, mai exact, ca la ceva in care trebuie sa se intample ceva deosebit, ceva diferit de ceilalti ani. Cu varsta insa am aflat ca lucrurile speciale nu au nimic in comun cu rotunjimea cifrei anului in care suntem ci cu propriile persoane si modul nostru de a ne comporta in acel an. Iata care sunt realizarile mele pe 2010:
-am reusit, impreuna cu asociatii mei ,sa devenim lideri pe piata de turism medical din Romania, cu o cifra de afaceri de peste 1 mil de euro, prin intermediul MTC.
-am deschis prima clinica de stomatologie din Pitesti, dedicata exclusiv copiilor Teddy Care.
-am deschis, in Bucuresti, Pipera, o clinica dentara dedicata turismului stomatologic din piata italiana si elvetiana: Royal Dental
-am deschis prima firma de consultanta manageriala in domeniul stomatologic, in Romania: Dental Management. Printre proiectele realizate de aceasta este si primul team building care a reunit 5 clinici de stomatologie: Dentacof, MB Center, Neoclinique, Medical Tours Company, Teddy Care.
-am reusit ,impreuna cu Alin Mechenici ,sa introduc sistemul de mind maping, in managementul stomatologic romanesc.
-am creat Happy Wednesday, un concept pe care minunata echipa din MTC il merita cu desavarsire.
Desi multe dintre ele sunt lucruri iesite din comun pe care nu le realizez intr-un an normal, majoritatea se datoreaza faptului ca am invatat sa-mi setez, la inceputul anului, “goal-uri”. Pentru aceasta vreau sa-i multumesc bunului meu prieten si coleg, Razvan Cirligeanu, care m-a invatat sa-mi desfasor activitatea dupa scopuri bine definite si nu intr-un mod anarhic, cum obisnuiam s-o fac. Desigur nu tot ce-ti propui la inceputul anului reusesti, la fel cum nu inseamna ca vor fi singurele reusite, multe pot apare si pe parcurs. Foarte important insa este sa mergi intr-o directie pe care ti-ai setat-o si de la care sa incerci sa nu te abati. Va invit pe toti cititorii acestui articol sa va setati astfel de “goal-uri” pentru anul care vine, sa vi le scrieti undeva( agenda, computer, telefon) si sa le recititi in mod repetitiv in anumite momente ale anului pentru a vedea daca va abateti de la ele sau sunteti pe cale sa le impliniti. Nu exista secrete mari in realizarea obiectivelor, insa perseverenta, tenacitatea si pasiunea sunt trei ingrediente care nu ar trebui sa lipseasca.
Un an minunat va doresc tuturor!

2 thoughts on “2010 was a great year…”

  1. Un an 2011 cat mai bun!!! Felicitari pentru cele realizate in 2010 si pana acum ,mare dreptate ai cu cele spuse aci !!! Ti-am urmarit evolutia de prin 2006 incoace si ma bucur pentru tine, echipa si familia ta!!!
    o mai zic o data?
    OMU sfinteste locul!!!
    ps : Salutari din Limassol 😉 stii tu de pe insula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *